Active Productions

Licht | Geluid | Beeld | Entertainment

Active Productions

Ontstaan uit passie voor licht en geluid zijn wij in 1995 begonnen met ons bedrijf Active Productions. “Productions” omdat wij met name muziek en licht verzorgden op diverse evenementen. Al snel kwam er vanuit onze bestaande en nieuwe klanten vraag naar meer diensten zoals losse verhuur, beeldschermen, draadloze microfoons, podia. Door dit soort materialen eerst bij collega bedrijven in te huren en later zelf aan te kopen groeide Active Productions van een hobbymatige onderneming naar een fulltime onderneming.

Na diverse keren bijbouwen en zelfs investeren in een extra opslag werd het tijd om een volgende stap qua opslag en logistiek te maken. Dit omdat wij ook bij last minute aanvragen graag onze klanten snel willen kunnen bedienen. Dit hebben wij gedaan met het aankopen van een nieuw bedrijfspand van ruim 400 m2 op het nieuwste industrieterrein van Heerenveen. Onze materialen staan ruim gesorteerd klaar om snel aan de aanvragen van onze klanten te kunnen voldoen. 

Active productions biedt een breed producten pakket aan om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Met techniek op het gebied van licht, geluid, beeld en entertainment kunnen wij onze klanten in de breedste zin van het woord bedienen.

Active Productions