Verkoop

Meest geadviseerde oplossingen en afgenomen apparatuur

Bent u op zoek naar professionele apparatuur?

Bij ons kunt u onder andere terecht voor professionele geluidsapparatuur. Wij verkopen uitsluitend A-merken. We verkopen tegen scherpe prijzen en installeren alles op locatie. Heeft u belangstelling voor één van deze producten neem dan vrijblijvend contact op.  

Active Productions_verkoop

Geluidsinstallaties

Wij verkopen geluidsinstallaties voor diverse gebruiksdoelen. Zowel in vaste installaties als voor mobiele toepassingen. U kunt bij ons terecht voor geluidsinstallaties in diverse prijsklassen, wij zoeken altijd het beste product binnen uw budget.

Active Production_verhuur

Touchscreens

Touchscreen; onmisbaar in de vergaderruimte, voor elke bedrijfspresentatie en te gebruiken als digibord. Interactief scherm op een verrijdbaar/ elektrisch hoogte verstelbaar onderstel of juist gemonteerd aan de wand.

Active Productions_verkoop

Visuele oplossingen

We leveren en monteren een breed scala aan visuele oplossingen. Touchscreens, beamers en toebehoren als videomixers, switchers, splitters en de juiste bekabeling. Iedere ruimte heeft zijn eigen beste oplossing.

Active Productions_verkoop

Lichtinstallaties

Wij leveren lichtoplossingen voor detailhandel, horeca, muzikanten/ dj’s en theater. En ook hier geldt; altijd het beste product voor uw budget.