Yarden, Heerenveen
Streaming van video en audio bij uitvaarten

Bij het opkomen van de Coronagolf en de daarbij komende wetgeving werd het voor de meeste uitvaartondernemers erg lastig nog een volwaardige uitvaartdienst te verzorgen. Er mochten bij een uitvaart maar 30 personen in één zaal aanwezig zijn, terwijl er vaak veel meer nabestaanden/ geïnteresseerden zijn. De manager van Yarden, locatie Heerenveen, heeft ons al snel benaderd met de vraag of wij er voor konden zorgen dat nabestaanden en geïnteresseerden thuis mee konden kijken via een stream en of wij dit ook op zeer korte termijn konden realiseren.

Dit was voor ons geen probleem. Wij verzorgen geregeld streaming diensten op uiteenlopende locaties en de technische middelen liggen altijd klaar voor gebruik. (dit is maar goed ook, want streaming heeft wereldwijd, door corona, zo’n toevlucht genomen dat veel van deze technische middelen tot nader order uitverkocht zijn!)

Wij hebben aangeboden en ons voorgenomen streaming diensten in deze tijd extra scherp aan te bieden zodat de kosten voor de directe nabestaanden geen obstakel zijn. Zo helpen we elkaar in deze corona tijd!