Bestuur – Rooms Katholieke kerk, Heerenveen
Inrichting multifunctionele vergaderruimte

Afgelopen jaar kregen we een aanvraag van het bestuur van de Rooms Katholieke kerk in Heerenveen. De verbouwing van het gebouw naast de kerk genaamd het Skûtsje was bijna gereed. Na de verbouwing moest dit Skûtsje gebruikt kunnen worden als multifunctionele ruimte. Denk hierbij aan vergaderingen, algemene bijeenkomsten maar ook feesten en partijen. Na de verbouwing ontstond er in het gebouw naast een grote ruimte ook een kleine en grote vergaderruimte. Om het gehele gebouw voor multifunctioneel gebruik geschikt te maken waren er ook de nodige audiovisuele middelen nodig.

We zijn bij de locatie gaan kijken en hebben vervolgens een plan gemaakt met een passende oplossing op audiovisueel gebied voor de diverse ruimtes in het gebouw.

In de kleine vergaderruimte hebben wij een elektrisch in hoogte verstelbare en verrijdbare touchscreen geplaatst. In de grote zaal adviseerden wij een groot beamerscherm met een lichtsterke 5000 ansilumen full-hd beamer. Qua geluid hebben wij een boze free space luidspreker set geplaatst. Voordeel van deze luidsprekers is, naast de warme klank, de grote openingshoek en de gesloten constructie. Dit was belangrijk omdat er boven de grote zaal mensen wonen en de verdiepingsvloer van hout is. Dit zorgde voor minder geluidsoverlast op de bovenverdieping. Om ook nog een toespraak te kunnen doen voor een grotere groep werd op dit systeem een draadloze sennheiser microfoon toegevoegd.

Het volgende materiaal hebben wij mogen leveren en monteren:

  • Een 65 inch op een verrijdbaar elektrisch hoogte verstelbaar onderstel
  • Een Bose free space luidsprekersysteem met bijpassende systeem versterker
  • Een Dateq Ace mengpaneel
  • Een panasonic 5000 ansi lumen full-hd beamer op een elektrisch bedienbaar rolscherm
  • Een draadloze Sennheiser condensator handgedragen microfoon

 

Active Productions_beeld